Zoef zoef dieren combineren met toet toet autosEén van de leuke dingen van Zoef zoef dieren is dat je de speelsets en dieren met elkaar kunt gebruiken voor nog meer speelplezier. Al de Zoef zoef dieren speelsets zijn onderling te combineren en aan elkaar te koppelen. Met de Avonturenpaden kunnen de speelsets worden uitgebreid en opnieuw vormgegeven. Ook zijn de Zoef zoef dieren speelsets compatibel met de VTech Toet Toet auto’s speelsets. Zo kun je alle speelsets met elkaar combineren en uitbreiden tot een prachtig speelparadijs voor al je Zoef zoef dieren en Toet toet auto’s!

VTech Toet toet auto’s

VTech toet toet auto's VTech Toet toet auto’s zijn de voorgangers en minstens zo populaire interactieve speelfiguren van Zoef zoef dieren. Toet Toet auto’s komen uit de wereld van voertuigen, van bus tot raket. Elk speelfiguur heeft zijn eigen naam met een vrolijk gezichtje als knipperende toets. Als een kind op deze toets drukt, laat het speelfiguurtje verschillende gezongen liedjes en korte melodietjes horen. Zo leren kinderen alles over voertuigen, verkeer, vervoer en bouwen! Net als bij Zoef zoef diertjes, zijn de Toet toet auto speelsets voorzien van Magische Sensors die grappige zinnetjes en muziek bij de voertuigen activeren. De Toet Toet auto’s speelsets zijn in allerlei varianten te koop: van racecircuit tot treinstation. Net als de Zoef zoef dieren speelsets zijn ze aan elkaar te koppelen en uit te breiden met wegdelen (zoals de avonturenpaden uit de Zoef zoef dierenwereld).

Toet toet auto’s met Zoef zoef dieren gebruiken

De Zoef zoef dieren kunnen rijden en zoeven over de Toet toet auto speelsets en vice versa. Ook dan zullen de geluidjes geactiveerd worden door de Magische Sensors! Ook kun je de speelsets van de Zoef zoef dieren en Toet toet auto’s aan elkaar koppelen. Daarmee creëer je een enorm speelparadijs waarin de dieren en voertuigen naar hartenlust kunnen racen, zoeven en spelen!

Zoef zoef dieren combineren met Toet Toet autos speelset