Bij ons kun je alle Zoef zoef dieren en speelsets online kopen met gratis verzending. Wil je alle Zoef zoef dieren verzamelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als je graag alle Zoef zoef dieren in 1 keer wilt bestellen, neem dan even contact met ons op. Wij zijn op werkdagen (van 09:00 uur tot 17:00 uur) beschikbaar via telefoon: 0521-769017 en e-mail: info@enoise.nl.

Alle VTech Zoef zoef dieren

Zoef zoef dieren pluche

Zoef zoef dieren zijn stevige speelfiguren in de vorm van een vrolijk dier met interactieve functies. Er zijn 26 verschillende speelfiguren los verkrijgbaar. Hierbij zitten 3 pluche speelfiguren (Daan Dalmatiër, Koko Konijn en Simone Schaap) en 2 duo’s (Karin Koe & kalfje, Petra Paard & veulentje). Daarnaast zijn bij 8 speelsets verschillende Zoef zoef dieren inbegrepen die niet los verkrijgbaar zijn. Hoe meer Zoef zoef dieren en speelsets je verzameld, hoe groter het speelplezier wordt!

Alle Zoef zoef dieren namen, onderverdeeld in losse speelfiguren en verkrijgbaar bij speelsets, vind je hier!

Nieuwe Zoef zoef dieren en speelsets

VTech brengt steeds nieuwe Zoef zoef dieren en speelsets uit. Zo zijn onlangs Patricia Poedel, Hidde Hond en Hein Hert toegevoegd. Ook komen er steeds nieuwe speelsets bij, zoals de Schoonheidssalon, het Dierenhotel en de Avonturenjungle. Het kan ook gebeuren dat en speelset en/of diertje niet meer verkrijgbaar is en van de lijst verdwijnt.

Zoef zoef dieren speelset dierenhotel

Educatief spelen met Zoef zoef dieren

Met alle Zoef zoef dieren speelsets staat educatief speelplezier voorop. Door op de lichtgevende knop bovenop het hoofd van de diertjes te drukken, horen kinderen leuke zinnetjes, woorden, melodietjes en liedjes. Hierdoor leren ze alles over het leven van de verschillende dieren in de wildernis of op de boerderij en wordt hun woordenschat vergroot. De motoriek wordt gestimuleerd door het Zoef zoef diertje te bewegen en extra geluidjes tevoorschijn te toveren. In de Zoef zoef dieren Speelsets wordt de motoriek en hand- oog coördinatie verder ontwikkeld door de vele avonturenpaden, lanceerbanen, hekjes en schommels. De kleurrijke speelsets versterken bovendien het fantasierijk spelen met de Zoef zoef dieren. Ook bevatten de Speelsets verschillende leerelementen, bijvoorbeeld over de dag/nacht, cijfers, kleuren of verschillende etenswaren.

Alle Zoef zoef dieren koop je hier (met gratis verzending!)